Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 750 gr aardappelen
- 500 gr zuurkool
- 1 pakje a 175 gr Quornstukjes
- Olie
- 1 prei
- 1 bakje kastanje champignons
- 1/2 theelepel tijm
- 1 plak mosterdkaas a 150 gr
- 2 ongeschilde appels zonder klokhuis
-
Bereiding:- Kook de aardappelen gaar
- Kook de zuurkool 10 minuten
- Bak de gemarineerde quornstukjes in wat olie in de wok goudbruin
- Voeg de prei in ringen, 1 bakje kastanjechampignons in vieren en « theelepel tijm toe en
bak ze 4 minuten mee - Snijd de mosterdkaas in dobbelsteentjes
- Snipper 2 appels met schil
- Doe de uitgelekte zuurkool en de appelstukjes bij de quorn
- Stamp de aardappelen grof en schep ze met de kaasblokjes door de zuurkool in de
wok