Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 750 gr aardappelen
    • 500 gr zuurkool
    • 1 pakje a 175 gr Quornstukjes
    • Olie
    • 1 prei
    • 1 bakje kastanje champignons
    • 1/2 theelepel tijm
    • 1 plak mosterdkaas a 150 gr
    • 2 ongeschilde appels zonder klokhuis


  • Bereiding:

    • Kook de aardappelen gaar
    • Kook de zuurkool 10 minuten
    • Bak de gemarineerde quornstukjes in wat olie in de wok goudbruin
    • Voeg de prei in ringen, 1 bakje kastanjechampignons in vieren en « theelepel tijm toe en
      bak ze 4 minuten mee
    • Snijd de mosterdkaas in dobbelsteentjes
    • Snipper 2 appels met schil
    • Doe de uitgelekte zuurkool en de appelstukjes bij de quorn
    • Stamp de aardappelen grof en schep ze met de kaasblokjes door de zuurkool in de
      wok