Aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten

    • 1 komkommer
    • Zout
    • 500 gr krabscharen
    • 2 eetlepels ciderazijn
    • 1 eetlepel honing
    • 1/2 Spaans pepertje
    • 2 eetlepels verse bieslook
    • 1 bosje waterkers
    • 1 mango


  • Bereiding:

    • Snijd de komkommer doormidden, verwijder de zaadjes en snijd de komkommerhelften in dunne schijfjes
    • Bestrooi ze met wat zout en laat ze in een vergiet een half uur uitlekken
    • Haal het krabvlees uit de scharen en verwijder het kraakbeen
    • Meng de ciderazijn door de komkommer en voeg de honing, het fijngesneden
    • Spaanse pepertje en de gehakte bieslook toe
    • Verdeel de komkommer, de krab, de waterkers en de in reepjes gesneden mango over 4 borden en dien op met wat mayonaise