Aantal personen: 2 kinderen
-
Ingrediënten- 2 Southern Style burgers
- 2 eetlepels olie
- 1 plak jong belegen kaas
- 1 verse perzik
- 75 gr veldsla
- 1/2 bakje tuinkers
-
Bereiding:- Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de Southern Style burgers op matig vuur in
2-3 minuten aan één kant goudbruin - Steek met een glas 2 rondjes uit de plak kaas, iets kleiner dan de burgers
- Keer de burgers en leg de plakjes kaas erop
- Bak ook de onderkanten van de burgers mooi bruin en laat de kaas smelten
- Trek het velletje van de perzik, verwijder de pit en snijd de perzik in 12 partjes
- Snijd van elk partje aan de kant van de steelaanzet een klein stukje af en leg de partjes als
bloemblaadjes op de Southern Style burgers - Verwijder de worteltjes van de veldsla en leg de blaadjes dakpansgewijs in een cirkel
- Leg de Southern Style burgers in het midden
- Knip de tuinkers direct onder de blaadjes van het bedje en maak hiervan het hart van de
zonnebloemen - Lekker met aardappelsalade
- Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de Southern Style burgers op matig vuur in