Aantal personen: 2 kinderen


  • Ingrediënten

    • 2 Southern Style burgers
    • 2 eetlepels olie
    • 1 plak jong belegen kaas
    • 1 verse perzik
    • 75 gr veldsla
    • 1/2 bakje tuinkers


  • Bereiding:

    • Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de Southern Style burgers op matig vuur in
      2-3 minuten aan één kant goudbruin
    • Steek met een glas 2 rondjes uit de plak kaas, iets kleiner dan de burgers
    • Keer de burgers en leg de plakjes kaas erop
    • Bak ook de onderkanten van de burgers mooi bruin en laat de kaas smelten
    • Trek het velletje van de perzik, verwijder de pit en snijd de perzik in 12 partjes
    • Snijd van elk partje aan de kant van de steelaanzet een klein stukje af en leg de partjes als
      bloemblaadjes op de Southern Style burgers
    • Verwijder de worteltjes van de veldsla en leg de blaadjes dakpansgewijs in een cirkel
    • Leg de Southern Style burgers in het midden
    • Knip de tuinkers direct onder de blaadjes van het bedje en maak hiervan het hart van de
      zonnebloemen
    • Lekker met aardappelsalade