-
Ingrediënten- 1,5 dl magere yoghurt
- 100 gram aardbeien
- 3 blaadjes gelatine
- 1 limoen
- 0,5 dl sinaasappelsap
- 1 eiwit
- 1 theelepel Natrena vloeibaar
- enkele aardbeien voor de garnering
-
Bereiding:- Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water
- Pers de limoen uit
- Was aardbeien en snijd ze fijn
- Breng sinaasappelsap met citroensap aan de kook
- Neem pan van het vuur, voeg de goed uitgeknepen gelatine toe en roer tot de gelatine is opgelost
- Voeg de yoghurt, de aardbeien, en de Natrena toe
- Klop het eiwit stijf en spatel, als de yoghurtmassa wat lobbig begint te worden, het eiwit er voorzichtig door
- Bekleed een puddingvorm met huishoudfolie
- Doe de massa in de puddingvorm en laat hem op een koele plaats opstijven
- Stort de pudding op een schaal en garneer met aardbeien