• IngrediĆ«nten

    • 1,5 dl magere yoghurt
    • 100 gram aardbeien
    • 3 blaadjes gelatine
    • 1 limoen
    • 0,5 dl sinaasappelsap
    • 1 eiwit
    • 1 theelepel Natrena vloeibaar
    • enkele aardbeien voor de garnering


  • Bereiding:

    • Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water
    • Pers de limoen uit
    • Was aardbeien en snijd ze fijn
    • Breng sinaasappelsap met citroensap aan de kook
    • Neem pan van het vuur, voeg de goed uitgeknepen gelatine toe en roer tot de gelatine is opgelost
    • Voeg de yoghurt, de aardbeien, en de Natrena toe
    • Klop het eiwit stijf en spatel, als de yoghurtmassa wat lobbig begint te worden, het eiwit er voorzichtig door
    • Bekleed een puddingvorm met huishoudfolie
    • Doe de massa in de puddingvorm en laat hem op een koele plaats opstijven
    • Stort de pudding op een schaal en garneer met aardbeien