aantal personen: ??
- Ingrediënten
- 0,5 ltr. yoghurt
- eventueel zoetstof
- 5 el. magere melkpoeder
- 2 eiwitten
- 200 gr vruchten (b.v. aardbeien, aalbessen)
- 5 blaadjes gelatine
- 1 kopje sap
- 0,5 ltr. yoghurt
- Bereiding:
- 0,5 liter yoghurt in een schaal doen
- Voeg de 5 el. melkpoeder er aan toe en roer dit geheel met de mixer tot een luchtige massa
- Maak 100 gr. vruchten zeer fijn en klop dit door de yoghurt
- Klop 2 eiwitten tot een schuimige massa en roer dit voorzichtig door de yoghurt
- Week 5 blaadjes gelatine in water. Haal de blaadjes eruit als ze slap worden en knijp ze goed uit
- Verwarm het kopje sap en los hier de gelatine in op. Roer het sap en de gelatine door de yoghurt
- Ongeveer 4 uur op laten stijven.
Versieren met de overige vruchten