aantal personen: ??

  • IngrediĆ«nten
    • 0,5 ltr. yoghurt
    • eventueel zoetstof
    • 5 el. magere melkpoeder
    • 2 eiwitten
    • 200 gr vruchten (b.v. aardbeien, aalbessen)
    • 5 blaadjes gelatine
    • 1 kopje sap



  • Bereiding:
    • 0,5 liter yoghurt in een schaal doen
    • Voeg de 5 el. melkpoeder er aan toe en roer dit geheel met de mixer tot een luchtige massa
    • Maak 100 gr. vruchten zeer fijn en klop dit door de yoghurt
    • Klop 2 eiwitten tot een schuimige massa en roer dit voorzichtig door de yoghurt
    • Week 5 blaadjes gelatine in water. Haal de blaadjes eruit als ze slap worden en knijp ze goed uit
    • Verwarm het kopje sap en los hier de gelatine in op. Roer het sap en de gelatine door de yoghurt
    • Ongeveer 4 uur op laten stijven.
      Versieren met de overige vruchten