• IngrediĆ«nten
    • 1 l magere yoghurt
    • 3 sterke caffeinevrije kopjes koffie
    • 15 blaadjes gelatine
    • 200 gr eiwitten
    • natrena vloeibaar
    • 1 cl citroensap
    • Bosvruchten
    • takje mint

  • Bereiding:
    • Doe zoetstof naar smaak door de yoghurt.
    • Week de gelatineblaadjes in ruim koud water
    • los de gelatineblaadjes in de warme koffie op.
    • Voeg het koffie/gelatinemengsel toe aan de yoghurt.
    • Maak een kom vetvrij met de citroensap en sla hierin de eiwitten tot zich pieken gaan
      vormen .
    • Spatel de eiwitten door de yoghurt.
    • Doe de bavarois in natgemaakte vormen en laat de bavarois minimaal 6 uur opstijven
    • Stort de bavarois op een gekoeld bord
    • Garneer met de bosvruchten en een takje mint