Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 50 gr ontbijtspek
  • 1 gesnipperd uitje
  • 1 geperst teentje knoflook
  • 1 blikje witte bonen in tomatensaus van 200 gr
  • 30 gr oude kaas in piepkleine blokjes
  • 1 el fijngehakte verse peterselie
  • 1 ei

Bereiding:

  1. Oven voorverwarmen op 200°C
  2. Reepjes ontbijtspek op matig vuur uitbakken
  3. Spek uit de pan nemen
  4. In het achtergebleven vet het uitje en de geperste knoflook ± 7 minuten fruiten
  5. De bonen met de saus en de spekjes toevoegen
  6. Goed mengen
  7. Blokjes kaas en peterselie erdoor mengen
  8. Overdoen in een ovenschaaltje
  9. Ei erboven breken, dooier heel laten
  10. In de oven het ei in ± 10 minuten laten stollen
  11. Lekker met grof brood