-
Ingrediënten- 4 wild-zwijnskoteletten
- Zout
- Peper
- Olie
- Paprikapoeder
- Rode wijn
- 1 dl slagroom
- Boter
- Citroensap
-
Bereiding:- Sla de koteletten enigszins plat, strooi er wat zout en peper over en bak ze in 10 minuten in de olie bruin
en gaar - Strooi er paprikapoeder over en neem ze uit de pan
- Maak het aanbaksel los van de bodem, giet er 1 dl rode wijn in en roer het om
- Neem de pan van het vuur en roer de slagroom erbij, verwarm de pan dan weer en blijf het roeren tot het
een dikke saus is - Doe er een klontje koude boter bij en maak op smaak met citroensap en wat peper en zout
- Geef hier gefrituurde aardappels bij en een kersencompote
- Sla de koteletten enigszins plat, strooi er wat zout en peper over en bak ze in 10 minuten in de olie bruin