aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 4 kalfslapjes

    • 100 gr boter

    • 1 eiwit

    • Paneermeel

    • Peper

    • 1 kg verse andijvie

    • 50 gr boter

    • 2 eierdooiers

    • 1 lepel opgeklopte room

    • 3 dl hete bechamelsaus

    • 2 el gemalen kaas


  • Bereiding:


    • Wrijf het vlees in met peper, wentel het in lichtjes geklopt eiwit en paneermeel en bak in hete boter

    • Maak de vleesjus los met 2 lepels room en giet ze over de Schnitzels

    • Stoof andijvie met peper en 50 g boter

    • Maak er een mornaysaus bij door 2 eierdooiers en 1 lepel warme opgeklopte room met 3 dl hete bechamelsaus te vermengen

    • Voeg er 2 lepels gemalen kaas bij en laat een tijdje sudderen