• IngrediĆ«nten:



    • 1 mespuntje zachte boter


    • 25 gr suiker


    • 50 gr gehakte walnoten


    • 200 gr marsepein


    • 50 gr gezeefde poedersuiker


    • 1-2 eetlepels rum


    • 100 gr melkcouverture


    • Wat santen


    • 12 tot 13 walnoothelften

  • Bereiding:



    • Verwarm de boter en de suiker totdat de massa bruin begint te worden en de suiker is opgelost


    • Voeg de gehakte walnoten toe en verhit het mengsel al roerend tot het bruin genoeg is


    • Verdeel dit over een bakblik en verkruimel de afgekoelde massa met een deegroller


    • Vermeng de marsepein met de gezeefde poedersuiker en de verkruimelde massa


    • Rol dit ca 1 cm dik op gezeefde poedersuiker uit en snijd het in 2 x 2 cm grote vierkanten


    • Snijd de melkchocolade fijn en roer hem met santen au-bain-marie romig


    • Doop de marsepeinvierkantjes helemaal in de couverture, haal ze er met een klein vorkje uit en laat ze uitlekken


    • Schik de vierkantjes op bakpapier en garneer ze met een vierde van een halve walnoot