-
Ingrediënten:-
1 mespuntje zachte boter -
25 gr suiker -
50 gr gehakte walnoten -
200 gr marsepein -
50 gr gezeefde poedersuiker -
1-2 eetlepels rum -
100 gr melkcouverture -
Wat santen -
12 tot 13 walnoothelften
-
-
Bereiding:-
Verwarm de boter en de suiker totdat de massa bruin begint te worden en de suiker is opgelost -
Voeg de gehakte walnoten toe en verhit het mengsel al roerend tot het bruin genoeg is -
Verdeel dit over een bakblik en verkruimel de afgekoelde massa met een deegroller -
Vermeng de marsepein met de gezeefde poedersuiker en de verkruimelde massa -
Rol dit ca 1 cm dik op gezeefde poedersuiker uit en snijd het in 2 x 2 cm grote vierkanten -
Snijd de melkchocolade fijn en roer hem met santen au-bain-marie romig -
Doop de marsepeinvierkantjes helemaal in de couverture, haal ze er met een klein vorkje uit en laat ze uitlekken -
Schik de vierkantjes op bakpapier en garneer ze met een vierde van een halve walnoot
-