• IngrediĆ«nten:


    • 250 g runds/varkensgehakt

    • 1/4 tl zout

    • 1/4 tl zwarte peper

    • 1.5 tl maltazijn

    • 1 ei

    • 1 el olie

    • 50 g gehakte bacon

    • 1 fijngehakte groene chili

    • 2 aardappels, geraspt

    • 1 groene peper, in schijfjes

    • Droge thijm


  • Bereiding:


    • Meng vlees, peper, zout, ei en azijn

    • Snijd een stuk folie en een stuk vetvrij papier van 30 x 30 af

    • Wrijf het papier met olie in en leg het op de folie

    • Bak de chili en de bacon

    • Laat uitlekken en bak peper en aardappels

    • Laat uitlekken

    • Leg de helft van de peper en de aardappels in het midden van het papier

    • Leg het gehakt er in de vorm van een rechthoek op

    • Maak af met resterende ui, peper, bacon en tijm

    • Maak er een rol van en sluit goed af

    • Leg op een bakplaat en bak 1 uur in een voorverwarmde oven stand 3

    • Haal het papier eraf en bak nog 30 minuten