-
Ingrediënten:-
250 g runds/varkensgehakt -
1/4 tl zout -
1/4 tl zwarte peper -
1.5 tl maltazijn -
1 ei -
1 el olie -
50 g gehakte bacon -
1 fijngehakte groene chili -
2 aardappels, geraspt -
1 groene peper, in schijfjes -
Droge thijm
-
-
Bereiding:-
Meng vlees, peper, zout, ei en azijn -
Snijd een stuk folie en een stuk vetvrij papier van 30 x 30 af -
Wrijf het papier met olie in en leg het op de folie -
Bak de chili en de bacon -
Laat uitlekken en bak peper en aardappels -
Laat uitlekken -
Leg de helft van de peper en de aardappels in het midden van het papier -
Leg het gehakt er in de vorm van een rechthoek op -
Maak af met resterende ui, peper, bacon en tijm -
Maak er een rol van en sluit goed af -
Leg op een bakplaat en bak 1 uur in een voorverwarmde oven stand 3 -
Haal het papier eraf en bak nog 30 minuten
-