aantal personen: 4
- Ingrediƫnten:
- 4 stukken vis van 200 g (tarbot, kabeljauw, tong)
- 1 glas droge witte wijn
- 2 dl visbouillon
- 8 takjes wilde kervel
- 8 takjes dille
- 2 blaadjes munt
- 2 dl room
- 1 snede gerookte zalm
-
Bereiding:
- Een visbouillon trekken van koppen en visgraten en het kookvocht van de
gepocheerde vis - De kort gepocheerde vis laten uitlekken en ruitvormig versieren met reepjes
gerookte zalm - De visbouillon met room, de wijn en de fijn gehakte kruiden laten inkoken
- Op smaak brengen met peper en zout
- De versierde vis enkele minuten onder de grill in een warme oven plaatsen, op
warme borden schikken, gedeeltelijk overgieten met saus en opdienen met
aardappelen of rijst
- Een visbouillon trekken van koppen en visgraten en het kookvocht van de