Aantal personen: 4, hoofdgerecht


  • Ingrediënten

    • 1 pak voorgebakken shoarmabroodjes (8 stuks, AH)
    • 2 uien
    • 2 teentjes knoflook
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 2 pakjes Quorn fijngehakt (a 175 g)
    • 1 eetlepel shoarmakruiden (Silvo)
    • 1 zak gemengde friseesla (200 g, AH]
    • 8 eetlepels Calve bieslooksaus (fles, 250 ml)


  • Bereiding:

    • Broodjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing
    • Ui en knoflook pellen en snipperen
    • In braadpan olie verhitten
    • Ui en knoflook ± 3 minuten zachtjes fruiten
    • Quorn en shoarmakruiden toevoegen en ± 5 minuten bakken
    • Broodjes opensnijden en vullen met friseesla, quornmengsel en bieslooksaus