aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
4 tournedos a 200 g -
400 gr champignons -
Boter -
1/8 liter creme fraiche -
1/8 liter roomkwark -
1 dl cognac -
2 theelepels tabasco -
4 eetlepels worcestershiresaus -
Citroensap -
Gehakte bieslook
-
-
Bereiding:-
Snijd de champignons in plakken, fruit die in boter en bestroei ze met wat citroensap -
Bak daarna de tournedos en breng ze op smaak met wat zout en peper -
Leg ze dan op een warme schaal en garneer de champignons er omheen -
Roer de roomkwark en de creme fraiche door wat boter en verwarm dit ca. 1 minuut -
Voeg vervolgens detabasco en de worcestershiresaus toe -
Verhit in een pan de cognac, laat die indampen en roer dit door het kwarkmengsel -
Voeg nog 1 eetlepel creme fraiche toe -
Breng de saus op smaak door nog wat extra tabasco en worcestershiresaus toe te voegen -
Schep de saus over de warmgehouden tournedos en bestrooi het geheel met bieslook -
Met frietjes en verse groenten zet u een zeer bijzondere en smaakvolle maaltijd op tafel
-