Aantal personen: 4, hoofdgerecht


  • IngrediĆ«nten

    • 1 grote vleestomaat
    • 2 uien
    • 1 eetlepel zonnebloemolie
    • 2 blikken AH Chilibonen (a 400 g)
    • 1/2 pot hot salsasaus (a 260 g)
    • 1 pak flour tortilla`s (320 g, Casa Fiesta)
    • 1 zakje sla-melange (100 g, AH)
    • 2 zakjes gemalen belegen kaas(a 150 g, AH)


  • Bereiding:

    • Tomaat wassen, halveren, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden
    • Uien pellen en snipperen
    • In koekenpan olie verhitten en uien fruiten
    • Bonen met 3/4 dl salsasaus toevoegen en meeverwarmen
    • Tortilla`s verwarmen volgens gebruiksaanwijzing
    • Sla en bonenmengsel verdelen over tortilla`s
    • Tomaat erover verdelen
    • Royaal bestrooien met helft van de kaas
    • Elke tortilla opvouwen als envelop
    • Garneren met rest van salsa en kaas