Aantal personen: 3

  • IngrediĆ«nten
    • 100 gram tonijn in olie
    • 1 dl olijf olie
    • 200 gram tomaten
    • 100 gram ui
    • 300 gram rode paprika
    • 3 teentjes knoflook
    • zout
    • 50 gram kappertjes
    • het sap van een citroen
    • 150 gram olijven
    • 1 theelepel karwijzaad
    • 2 hardgekookte eieren

  • Bereiding:
    • Grill apart de tomaten, de paprika’s, de ui en alle knoflook; Keer dit alles van tijd tot tijd
      om.
    • Haal van de grill en laat lauw worden in een kom, verwijder schillen en pitten.
    • Snijdt de tomaten en de paprika’s in heel kleine stukjes en leg ze op een dienbord.
    • Mix de tonijn, de ui en de knoflook totdat er een romige saus ontstaat en voeg er het
      citroensap, het karwijzaad en de kappertjes aan toe.
    • Bedek de tomaten en de paprika’s met deze saus en garneer met de olijven en de in
      kwartjes gesneden eieren.