Aantal personen: 4

  • IngrediĆ«nten
    • 2 uien
    • 1 prei
    • 1/2 komkommer
    • 1 rode paprika
    • 250 gram champignons
    • 750 gram tauge
    • 1 kipfilet
    • 1 hamlap
    • mespunt ketoembar
    • mespunt kurkuma
    • 2 teentjes knoflook
    • Een paar druppeltjes natrena vloeibaar
    • Scheutje witte wijnazijn
    • Soja saus

  • Bereiding:
    • De uien in olie fruiten.
    • Het vlees in blokjes snijden en toevoegen, dit alles gaar braden.
    • De specerijen en de knoflook toevoegen.
    • De groenten fijnsnijden en toevoegen.
    • Alles 1/2 tot 3/4 uur laten sudderen, de tauge slechts enkele minuten meebakken.
    • Scheutje witte wijnazijn, sojasaus en een paar druppeltjes natrena vloeibaar erbij doen.