aantal personen: 2


  • Ingrediënten:


    • 1 rijstbuiltje (Uncle Ben’s)

    • 2 eetlepels Thai Tom Yum soepmix (Home Gourmet)

    • 150 g rauwkost, fijngesneden

    • 50 g bamboescheuten (blik)

    • 1 eetlepel citroensap

    • 150 g dungesneden rosbief, in reepjes

    • Zout

    • 1 eetlepel fijngeknipte peterselie


  • Bereiding:


    • Rijstbuiltje koken volgens gebruiksaanwijzing

    • In pan 1/2 liter water aan de kook brengen

    • Soepmix erdoor roeren

    • Rauwkost, bamboescheuten en citroensap toevoegen

    • Nog ca. 8 minuten zachtjes koken

    • Rosbief toevoegen

    • Nog ca. 2 minuten zachtjes koken

    • Op smaak brengen met zout

    • Over twee diepe borden rijst verdelen

    • In midden soep en rosbief scheppen

    • Bestrooien met peterselie