aantal personen: 2
-
Ingrediënten:-
1 rijstbuiltje (Uncle Ben’s) -
2 eetlepels Thai Tom Yum soepmix (Home Gourmet) -
150 g rauwkost, fijngesneden -
50 g bamboescheuten (blik) -
1 eetlepel citroensap -
150 g dungesneden rosbief, in reepjes -
Zout -
1 eetlepel fijngeknipte peterselie
-
-
Bereiding:-
Rijstbuiltje koken volgens gebruiksaanwijzing -
In pan 1/2 liter water aan de kook brengen -
Soepmix erdoor roeren -
Rauwkost, bamboescheuten en citroensap toevoegen -
Nog ca. 8 minuten zachtjes koken -
Rosbief toevoegen -
Nog ca. 2 minuten zachtjes koken -
Op smaak brengen met zout -
Over twee diepe borden rijst verdelen -
In midden soep en rosbief scheppen -
Bestrooien met peterselie
-