Aantal personen: 8

  • Ingrediënten
    • 1,5 liter kippebouillon
    • 50 gram fijngesneden varkensvlees
    • 50 gram garnalen
    • 25 gram bamboescheuten in plakjes
    • 50 gram fijngesneden inkvis uit blik
    • 2 cantharellen in stukjes
    • 2-3 bosuien gehakt, zout
    • 6 druppels natrena vloeibaar
    • mespuntje ve-tsin
    • 2 theelepels sojasaus
    • 1,5 eetlepel witte wijnazijn
    • 1 theelepel sambal,
    • 1,5 theelepel sesamolie
    • 1 borrelglaasje droge witte wijn
    • 1 geklopt ei

  • Bereiding:
    • Doe alle ingrediënten, behalve ei, in de bouillon.
    • Laat het 4-5 minuten sudderen.
    • Haal het van het vuur en roer het ei in de soep tot het draadjes vormt.
    • Laat het inkoken tot de soep dik is en dien het direct op.