Aantal personen: 8
- Ingrediënten
- 1,5 liter kippebouillon
- 50 gram fijngesneden varkensvlees
- 50 gram garnalen
- 25 gram bamboescheuten in plakjes
- 50 gram fijngesneden inkvis uit blik
- 2 cantharellen in stukjes
- 2-3 bosuien gehakt, zout
- 6 druppels natrena vloeibaar
- mespuntje ve-tsin
- 2 theelepels sojasaus
- 1,5 eetlepel witte wijnazijn
- 1 theelepel sambal,
- 1,5 theelepel sesamolie
- 1 borrelglaasje droge witte wijn
- 1 geklopt ei
- Bereiding:
- Doe alle ingrediënten, behalve ei, in de bouillon.
- Laat het 4-5 minuten sudderen.
- Haal het van het vuur en roer het ei in de soep tot het draadjes vormt.
- Laat het inkoken tot de soep dik is en dien het direct op.