aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:

    • 750 gr runderlappen
    • 35 gr boter
    • Peper
    • Zout
    • 1 ui in ringen
    • 2 kruidnagels
    • 1 laurierblad
    • 2 sneetjes ontbijtkoek
    • 1/2 stokje kaneel
    • 250 gr kant-en-klare stoofpeer partjes


  • Bereiding:

    • Verhit de boter en bak het vlees bruin
    • Voeg de ui toe en fruit die 5 minuten mee
    • Neem het vlees uit de pan en bestrooi het met wat peper en zout
    • Voeg het laurierblad, de kruidnagels, het stokje en 1 1/2 dl water toe
    • Leg het vlees terug in de pan en laat het afgedekt in ca. 2 1/2 uur gaar stoven
    • Na 2 uur stoven de verkruimelde koek toevoegen
    • Na 2 1/4 uur stoven de stoofpeer partjes toevoegen