aantal personen: 8
-
Ingrediënten:-
1.5 kg stoofvlees -
Peper -
Zout -
Meel -
Olie -
240 g tomatensaus -
1 tl geraspte citroenschil -
2 el citroensap -
2 tl Worcestershire Saus -
1 tl seldersaus -
1/2 tl zout -
1/4 tl peper -
1/4 tl rozemarijn -
3 aardappels in dobbelsteentje -
2 koppen wortels in schijfjes -
2 koppen selder, in diagonale reepjes -
1 kop kleine uitjes -
1 pakje dievrieserwtjes -
2 el meel
-
-
Bereiding:-
Kruid vlees met peper en zout, besprenkel met meel en laat bruin worden -
Haal het vet uit de pan en doe vlees in de Romertopf -
Voeg alles toe behalve de laatste twee ingrediënten -
Doe deksel op schotel en kook 8-10 uur in een lauwe oven -
Voeg erwten toe en kook nog 1-2 uur langer -
Meng 2 el. meel met 6 cl water -
Voeg aan de stoofschotel toe en laat indikken
-