aantal personen: 8


  • IngrediĆ«nten:


    • 1.5 kg stoofvlees

    • Peper

    • Zout

    • Meel

    • Olie

    • 240 g tomatensaus

    • 1 tl geraspte citroenschil

    • 2 el citroensap

    • 2 tl Worcestershire Saus

    • 1 tl seldersaus

    • 1/2 tl zout

    • 1/4 tl peper

    • 1/4 tl rozemarijn

    • 3 aardappels in dobbelsteentje

    • 2 koppen wortels in schijfjes

    • 2 koppen selder, in diagonale reepjes

    • 1 kop kleine uitjes

    • 1 pakje dievrieserwtjes

    • 2 el meel


  • Bereiding:


    • Kruid vlees met peper en zout, besprenkel met meel en laat bruin worden

    • Haal het vet uit de pan en doe vlees in de Romertopf

    • Voeg alles toe behalve de laatste twee ingrediĆ«nten

    • Doe deksel op schotel en kook 8-10 uur in een lauwe oven

    • Voeg erwten toe en kook nog 1-2 uur langer

    • Meng 2 el. meel met 6 cl water

    • Voeg aan de stoofschotel toe en laat indikken