aantal personen: 4


  • Ingrediënten:


    • 600 gr mals steakvlees

    • Peper

    • Zout

    • 1/2 rode paprika

    • 1/2 groene paprika

    • 1/2 gele paprika

    • Boter

    • 2 el balsamico

    • 2 dl bruine fond

    • 2 gehakte sjalotjes

    • Brood of rijst


  • Bereiding:


    • Snijd het steakvlees in reepjes van 1 cm breedte

    • Breng op smaak

    • Snijd de paprika’s in dunne reepjes

    • Verhit de boter (hij mag erg warm zijn) en roerbak het vlees kort saignant

    • Neem de reepjes uit de pan en roerbak de paprika’s

    • Blus met de balsamico en de bruine fond

    • Laat even inkoken en voeg er de sjalotjes bij

    • Breng op smaak

    • Warm hierin het vlees en serveer het dadelijk met brood of rijst en een Barollo