Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 12 eetlepels bloem
    • 4 eieren
    • 1/2 liter magere melk
    • 250 gr Quorngehakt
    • 4 uien
    • 4 knoflookteentjes
    • 600 gr spinazie
    • Peper
    • Zout


  • Bereiding:

    • Meng de bloem met de eieren en de melk, kruid met peper en zout en laat enkele minuten
      zwellen
    • Hak de gepelde uien en de gepelde knoflookteentjes fijn
    • Roer de helft van de Quorn door het deeg en bak de rest van de Quorn met de uien en de
      knoflookteentjes in een anti-aanbakpan
    • Doe er de spinazie bij, laat 5 minuten stoven, kruid met peper en zout en houd dit
      mengsel warm
    • Verhit een anti-aanbakpan en bak er de pannekoeken aan beide kanten goudbruin in aan
    • Vul de pannekoeken met het spinaziemengsel en serveer direct