Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 12 eetlepels bloem
- 4 eieren
- 1/2 liter magere melk
- 250 gr Quorngehakt
- 4 uien
- 4 knoflookteentjes
- 600 gr spinazie
- Peper
- Zout
-
Bereiding:- Meng de bloem met de eieren en de melk, kruid met peper en zout en laat enkele minuten
zwellen - Hak de gepelde uien en de gepelde knoflookteentjes fijn
- Roer de helft van de Quorn door het deeg en bak de rest van de Quorn met de uien en de
knoflookteentjes in een anti-aanbakpan - Doe er de spinazie bij, laat 5 minuten stoven, kruid met peper en zout en houd dit
mengsel warm - Verhit een anti-aanbakpan en bak er de pannekoeken aan beide kanten goudbruin in aan
- Vul de pannekoeken met het spinaziemengsel en serveer direct
- Meng de bloem met de eieren en de melk, kruid met peper en zout en laat enkele minuten