aantal personen:4, hoofdgerecht


Ingrediƫnten:

  • 400 g spaghetti
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 blikjes John West Tonijn in olie (a 185 g)
  • 1 pak tomato Frito (375 mi)
  • Zout
  • Peper


Bereiding:

  • Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing
  • Ui pellen en snipperen
  • Paprika schoonmaken en in blokjes snijden
  • Bleekselderij schoonmaken en in reepjes snijden
  • Olie verhitten, ui, paprika en bleekselderij al omscheppend ca. 5 minuten bakken
  • Tonijn laten uitlekken en bij groente voegen
  • Tomato Frito toevoegen
  • Saus nog ca. 5 minuten zachtjes verwarmen
  • Op smaak brengen met zout en peper
  • Spaghetti en saus apart serveren
  • Lekker met kropsla