aantal personen:4, hoofdgerecht
Ingrediƫnten:
- 400 g spaghetti
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 4 stengels bleekselderij
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 blikjes John West Tonijn in olie (a 185 g)
- 1 pak tomato Frito (375 mi)
- Zout
- Peper
Bereiding:
- Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing
- Ui pellen en snipperen
- Paprika schoonmaken en in blokjes snijden
- Bleekselderij schoonmaken en in reepjes snijden
- Olie verhitten, ui, paprika en bleekselderij al omscheppend ca. 5 minuten bakken
- Tonijn laten uitlekken en bij groente voegen
- Tomato Frito toevoegen
- Saus nog ca. 5 minuten zachtjes verwarmen
- Op smaak brengen met zout en peper
- Spaghetti en saus apart serveren
- Lekker met kropsla