Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 100 gr taugé
    • 300 gr belegen Goudse kaas
    • 1 pakje aardappelpuree
    • 1 groentebouillontablet
    • 1 theelepel kerriepoeder
    • 500 gr gesneden Chinese kool
    • 3 eetlepels gefruite uitjes
    • 1 blikje ananasblokjes
    • 1 blikje mandarijntjes
    • Zout
    • Versgemalen peper


  • Bereiding:

    • Was de taugé en maak hem schoon
    • Snijd de kaas in kleine blokjes
    • Maak de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
    • Verkruimel het bouillontablet erboven en roer door tot het tablet geheel is opgelost
    • Voeg het kerriepoeder, de taugé, de kaas, de Chinese kool en de gefruite uitjes toe, schep alles door elkaar en warm het kort door
    • Verwarm in een steelpan de ananasblokjes en de mandarijntjes in eigen sap en laat ze in een zeef uitlekken (het sap wordt niet gebruikt)
    • Schep de helft van de vruchten voorzichtig door de stamppot en breng op smaak met zout en peper
    • Schep de stamppot in een schaal, schep de rest van de vruchten erop en serveer direct