Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 8 grote bladeren Romaanse sla
- 8 plakken dungesneden mortadella
- 250 gram verse roomkaas
- 5-6 el creme fraiche
- zout, peper
- 1 tl komijnzaadjes
- ½ rode peper heel fijngesneden
- 1 tl gembernat
- 3 el lente-ui
- 4 el korianderblaadjes
- 3 el Japanse sojasaus
- 3 el limoensap
- 3 el water
-
Bereiding:- Harde nerf van slabladeren verwijderen met 2 slabladeren elkaar overlappend op het werkvlak leggen
- 2 plakjes mortadella op de sla leggen
- Roomkaas losroeren met creme fraiche, zout, peper, komijn, rode peper, gember, lente-ui en korianderblaadjes
- Mengsel in dikke laag over de mortadella smeren
- Oprollen als een wrap
- Maak een dressing van de japanse sojasaus, limoensap en het water
- Serveer de dressing apart bij de wraps