Aantal personen: 4


  • Ingredi├źnten

    • 8 grote bladeren Romaanse sla
    • 8 plakken dungesneden mortadella
    • 250 gram verse roomkaas
    • 5-6 el creme fraiche
    • zout, peper
    • 1 tl komijnzaadjes
    • ┬Ż rode peper heel fijngesneden
    • 1 tl gembernat
    • 3 el lente-ui
    • 4 el korianderblaadjes
    • 3 el Japanse sojasaus
    • 3 el limoensap
    • 3 el water


  • Bereiding:

    • Harde nerf van slabladeren verwijderen met 2 slabladeren elkaar overlappend op het werkvlak leggen
    • 2 plakjes mortadella op de sla leggen
    • Roomkaas losroeren met creme fraiche, zout, peper, komijn, rode peper, gember, lente-ui en korianderblaadjes
    • Mengsel in dikke laag over de mortadella smeren
    • Oprollen als een wrap
    • Maak een dressing van de japanse sojasaus, limoensap en het water
    • Serveer de dressing apart bij de wraps