• IngrediĆ«nten:



    • 75 gr roomboter in stukjes


    • 3/4 dl slagroom


    • 240 gr pure (bittere) chocolade in stukjes


    • 1 eidooier


    • 1 theelepel geraspte sinaasappelschil


    • 2 eetlepels fijngesneden geconfijte sinaasappelschil


    • 2 eetlepels Grand Marnier


    • Gezeefd cacaopoeder

  • Bereiding:



    • De boter en de slagroom in een steelpan doen en op laag vuur verhitten tot de boter smelt en de room goed heet is


    • Van het vuur af de chocolade toevoegen en al roerend laten smelten


    • De eidooier erdoor roeren, de geraspte en fijngesneden sinaasappelschil en Grand Marnier toevoegen en het mengsel in de koelkast laten afkoelen tot het stevig is


    • Van het mengsel 40 balletjes vormen en deze door de cacao rollen


    • Maximaal 2 weken afgesloten in de koelkast bewaren