• Ingrediënten:


    • 200 gr kalfslever

    • 300 gr varkenshaas

    • 3 rode uien

    • 1 lombok of 1/2 tl sambal oelek

    • 1/4 tl trassie

    • 2 gepofte kemirienoten

    • 1/2 tl ketoembar

    • 1/2 tl koenjit

    • 1/4 tl laos

    • 1/4 blok santen

    • Olie

  • Bereiding:


    • Snijd het vlees in niet te kleine dobbelstenen

    • Snipper de uien en de knoflook en hak de kemirienoten fijn

    • Was het pepertje, verwijder de steel en hak ook dit fijn

    • Meng alles door elkaar en voeg de trassie, koenjit, laos, en ketoembar toe

    • Verwarm 1 eetlepel olie en fruit het kruidenmengsel hierin even aan

    • Voeg een scheutje lauw water toe en los de santen in de saus op

    • Laat alles even doorkoken, neem dan de pan van het vuur en laat de saus afkoelen

    • Marineer het vlees minimaal 2 uur in deze marinade

    • Rijg het vlees en de lever om en om aan de stokjes en rooster of grill het geheel