-
Ingrediënten:-
200 gr kalfslever -
300 gr varkenshaas -
3 rode uien -
1 lombok of 1/2 tl sambal oelek -
1/4 tl trassie -
2 gepofte kemirienoten -
1/2 tl ketoembar -
1/2 tl koenjit -
1/4 tl laos -
1/4 blok santen -
Olie
-
-
Bereiding:-
Snijd het vlees in niet te kleine dobbelstenen -
Snipper de uien en de knoflook en hak de kemirienoten fijn -
Was het pepertje, verwijder de steel en hak ook dit fijn -
Meng alles door elkaar en voeg de trassie, koenjit, laos, en ketoembar toe -
Verwarm 1 eetlepel olie en fruit het kruidenmengsel hierin even aan -
Voeg een scheutje lauw water toe en los de santen in de saus op -
Laat alles even doorkoken, neem dan de pan van het vuur en laat de saus afkoelen -
Marineer het vlees minimaal 2 uur in deze marinade -
Rijg het vlees en de lever om en om aan de stokjes en rooster of grill het geheel
-