-
Ingrediënten:-
10 a 12 kleine sausijsjes -
500 gr varkensvlees in grote dobbelstenen -
Doosje champignons (wassen en laten uitlekken) -
1 kopje ketjap manis -
2 heel fijngesneden uien -
1 heel fijngesneden teentje knoflook -
1 tl laos -
Zout -
Peper -
1 tl djinten
-
-
Bereiding:-
Kook wat water en laat de sausijsjes een paar minuten meekoken -
Laat ze daarna uitlekken -
Als u grote sausijsjes heeft, snijd ze dan in 2 of 3 stukken nadat ze zijn gekookt -
Maak een marinade van 1 kopje ketjap manis, de ui, knoflook, zout, peper en laospoeder -
Vermeng het vlees en de champignons goed met de marinadede en laat het minstens 1 uur intrekken -
Rijg het vlees, de champignons en de sausijsjes om en om aan een pin en rooster of grill ze
-