• Ingrediënten:


    • 10 a 12 kleine sausijsjes

    • 500 gr varkensvlees in grote dobbelstenen

    • Doosje champignons (wassen en laten uitlekken)

    • 1 kopje ketjap manis

    • 2 heel fijngesneden uien

    • 1 heel fijngesneden teentje knoflook

    • 1 tl laos

    • Zout

    • Peper

    • 1 tl djinten

  • Bereiding:


    • Kook wat water en laat de sausijsjes een paar minuten meekoken

    • Laat ze daarna uitlekken

    • Als u grote sausijsjes heeft, snijd ze dan in 2 of 3 stukken nadat ze zijn gekookt

    • Maak een marinade van 1 kopje ketjap manis, de ui, knoflook, zout, peper en laospoeder

    • Vermeng het vlees en de champignons goed met de marinadede en laat het minstens 1 uur intrekken

    • Rijg het vlees, de champignons en de sausijsjes om en om aan een pin en rooster of grill ze