• Ingrediënten:


    • 2 kg mals rundvlees van de haas of mals lamsvlees

    • 150 gr uien

    • 20 gr knoflook

    • 2 serehstengels

    • 3 el korianderpoeder (ketumbar)

    • 1 tl komijnpoeder (jintan)

    • 3 tl kunir/curcumapoeder

    • 1 tl suiker

    • 3 el olie

    • Sat‚-stokjes

  • Bereiding:


    • Was het vlees en snijd het in kleine blokjes

    • Pel de uien en knoflook en wrijf ze fijn

    • Was de serehstengels, snijd ze in kleine stukjes en wrijf ze bij de uien fijn

    • Meng de droge kruiden erin

    • Fruit het kruidenmengsel in de olie geurig

    • Marineer de stukjes vlees hiermee tenminste 1 uur

    • Rijg ze aan de stokjes en rooster ze op houtskoolvuur of op de grill

    • Serveer de saté met zure pindasaus