• Ingrediënten:


    • 25 gr gebakken geraspte kokos

    • 50 gr geraspte kokos

    • 5 kemirienoten

    • 2 uien (fijngesneden)

    • 4 teentjes knoflook (fijngesneden)

    • 1 tl trassie

    • Zout

    • Olie

    • Satéstokjes


      Kruiden:


    • 2 el sambal

    • 2 el ketoembar

    • 1 el djintan

    • 1 tl peper

    • 1 tl kentjoer

    • 1/2 tl laos

    • 1 el gemberpoeder

    • 1/2 el serehpoeder

    • 5 daon djeroek poeroet

  • Bereiding:


    • Fruit 1 ui, 2 teentjes knoflook en 1 eetlepel sambal in olie

    • Meng de kokos, de gemalen kemirienoten, 1 ui, 2 teentjes knoflook en de overige kruiden

    • Vermeng nu de gefruite kruiden met de andere en breng het mengsel op smaak met zout

    • Draai er balletjes van en rooster die bruin