-
Ingrediënten:-
500 gr kabeljauw of schelvis -
1 ui -
3 teentjes knoflook -
2 eieren -
2 dl santen van 1/8 blok -
Paneermeel -
1 prei -
Peterselie -
Satéstokjes
Kruiden: -
1 el ketoembar -
2 el serehpoeder -
1/2 el djintan -
1/2 tl laos -
1/4 tl peper -
1 tl suiker
-
-
Bereiding:-
Maak de vis heel fijn -
Snijd de ui en knoflook fijn en vermeng ze met de kruiden -
Splits de eieren en klop het eiwit stijf -
Neem 3/4 deel van het kruidenmengsel en voeg de eidooiers, de fijngesneden prei, peterselie en vis toe -
Draai hier balletjes van en haal die door het eiwit en het paneermeel -
Vermeng de rest van het kruidenmengsel met de santen -
Rijg de balletjes aan de stokjes en rooster ze, terwijl u ze besprenkelt met de santensaus
-