• Ingrediënten:


    • 500 gr kabeljauw of schelvis

    • 1 ui

    • 3 teentjes knoflook

    • 2 eieren

    • 2 dl santen van 1/8 blok

    • Paneermeel

    • 1 prei

    • Peterselie

    • Satéstokjes


      Kruiden:


    • 1 el ketoembar

    • 2 el serehpoeder

    • 1/2 el djintan

    • 1/2 tl laos

    • 1/4 tl peper

    • 1 tl suiker

  • Bereiding:


    • Maak de vis heel fijn

    • Snijd de ui en knoflook fijn en vermeng ze met de kruiden

    • Splits de eieren en klop het eiwit stijf

    • Neem 3/4 deel van het kruidenmengsel en voeg de eidooiers, de fijngesneden prei, peterselie en vis toe

    • Draai hier balletjes van en haal die door het eiwit en het paneermeel

    • Vermeng de rest van het kruidenmengsel met de santen

    • Rijg de balletjes aan de stokjes en rooster ze, terwijl u ze besprenkelt met de santensaus