• Ingrediënten:


    • 500 gr rundvlees

    • 1 ui

    • 2 teentjes knoflook

    • 2 dl santen van 1/8 blok

    • 1 tl asem

    • 4 kemirienoten

    • Olie

    • Satéstokjes

    • Kruiden:

    • 1/2 tl laos

    • 1/2 tl sereh

    • 1/2 tl koenjit

    • 1/2 tl gemberpoeder

    • 1 el ketoembar

    • 1/2 el djintan

    • 1 tl trassie

    • 2 tl zout

    • 2 daon djeroek poeroet

  • Bereiding:


    • Wrijf de ui, knoflook en kemirienoten fijn en voeg alle kruiden hieraan toe

    • Meng ook de santen en de asem erdoor

    • Snijd het vlees in blokjes en wrijf die in met het kruidenmengsel

    • Steek ze aan de stokjes en rooster het vlees, terwijl u het bestrijkt met olie