Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 200 gr in blokjes gesneden Kernhemse kaas
    • 3 maatjesharingen
    • 100 gr garnalen
    • 4 eetlepels opgeklopte crème fraîche
    • 1 eetlepel mayonaise
    • Enkele druppels worcestershiresaus
    • 1 eetlepel tomatenketchup
    • 1 eetlepel sherry
    • Zwarte en met piment gevulde olijven


  • Bereiding:

    • Vermeng de kaas met de gefileerde en in plakjes gesneden haringen en voeg er de garnalen aan toe
    • Meng de crème fraîche met de mayonaise, de worcestershiresaus, de tomatenketchup en de sherry
    • Vul 4 glazen met deze vissalade en schenk er de saus over uit
    • Zet de salade 1 uur koel weg en garneer met zwarte en in plakjes gesneden gevulde olijven
    • Serveer koel met toast en boerenboter