Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 1 krop ijsbergsla, in dunne reepjes
    • 75 gram black label kaas
    • 75 gram serranoham
    • 1/2 rode ui
    • Dressing:
    • 2 eetlepel rode wijnazijn
    • 1 eetlepel balsamico azijn
    • 2 eetlepels notenolie
    • 4 eetepels zonnebloemolie
    • 2 teentjes knoflook, geperst
    • 1 theelepel mosterd
    • 1 theelepel zoetstof
    • halve uitgeperste kleine limoen
    • zout en peper


  • Bereiding:

    • De sla in kleine stukjes plukken en de rode ui in dunne ringen snijden
    • Ham en kaas in kleine blokjes snijden
    • Leg de sla in een mooie wijde schaal, strooi de blokjes ham en kaas over de sla en spreid de rode uien over de sla heen
    • Dressing maken door alle ingrediënten goed door elkaar te kloppen
    • Sprenkel de dressing over de salade