Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 2 eetlepels frambozenazijn
- 2 eetlepels notenolie
- 2 eetlepels soja-olie
- 2 eetlepels mayonaise
- Boter
- 60 ongepelde steurgarnalen
- 2 teentjes knoflook
- 200 gr gemengde sla
- 4 takjes dille
- Peper
- Zout
-
Bereiding:- Klop de frambozenazijn, de notenolie en de soja-olie door de mayonaise en breng deze vinaigrette op smaak met peper en zout
- Smelt een klontje boter en bak de steurgarnalen ± 5 minuten
- Pel de teentjes knoflook en pers ze boven de garnalen uit
- Breng verder op smaak met peper en zout
- Verdeel de sla over 4 grote borden en lepel er wat vinaigrette op
- Schik de steurgarnalen op de sla er versier met een takje dille
- Serveer er de rest van de vinaigrette apart bij