Aantal personen: 4


  • Ingredi├źnten

    • 2 eetlepels frambozenazijn
    • 2 eetlepels notenolie
    • 2 eetlepels soja-olie
    • 2 eetlepels mayonaise
    • Boter
    • 60 ongepelde steurgarnalen
    • 2 teentjes knoflook
    • 200 gr gemengde sla
    • 4 takjes dille
    • Peper
    • Zout


  • Bereiding:

    • Klop de frambozenazijn, de notenolie en de soja-olie door de mayonaise en breng deze vinaigrette op smaak met peper en zout
    • Smelt een klontje boter en bak de steurgarnalen ┬▒ 5 minuten
    • Pel de teentjes knoflook en pers ze boven de garnalen uit
    • Breng verder op smaak met peper en zout
    • Verdeel de sla over 4 grote borden en lepel er wat vinaigrette op
    • Schik de steurgarnalen op de sla er versier met een takje dille
    • Serveer er de rest van de vinaigrette apart bij