Aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten

    • 500 gr miehoen
    • 500 gr mals rundvlees
    • 1 ui
    • 2 eieren
    • 3/4 l bouillon
    • 2 tl sojasaus
    • 2 tl sherry
    • 2 tl suiker
    • 1 mespunt ve-tsin
    • Zout
    • 2 eetl olie


  • Bereiding:

    • Snijd het vlees in kleine dunne reepjes
    • Roer een mengseltje van sojasaus, sherry, ve-tsin, suiker en zout
    • Giet dit over het vlees, schep even goed door en laat het zo een uurtje staan, onder af en toe omscheppen
    • Dompel de mihoen in de hete bouillon en laat het in twee minuten gaar worden
    • Verwarm de olie en fruit hierin de fijngehakte ui en het gemarineerde vlees
    • Voeg er de losgeklopte eieren bij, schep nog even om tot de eieren net gestold zijn
    • Schep de mihoen in een schaal en leg het vlees erop