Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 30 gr rucola (ook wel ‘raket’, ‘roquette’ of ‘notenkruid’)
- 75 gr veldsla
- 2 theelepels knoflookpuree
- 150 gr Griekse yoghurt
- Zout
- Versgemalen zwarte peper
- 4 bloemtortilla’s
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 gr Italiaanse Quornstukjes
-
Bereiding:- Snijd de rucola in kleine stukjes
- Was de veldsla en verwijder de worteltjes
- Roer de knoflookpuree door de yoghurt en voeg zout en royaal zwarte peper toe
- Bestrijk de bloemtortilla’s met de yoghurt en strooi er de veldsla en de rucola over
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de Italiaanse Quornstukjes al omscheppend
knapperig bruin - Verdeel de Quornstukjes over de tortilla’s, vouw 2 kanten van de tortilla’s iets naar binnen
en rol de tortilla’s stevig op - Leg de tortilla’s op 4 borden en snijd ze schuin open
- De bloemtortilla’s zijn ook warm lekker
- Verwarm ze op een bord, afgedekt met magnetronfolie, in de magnetron, in ± 1
minuut op vol vermogen - Of bak ze om en om in een droge koekenpan