Aantal personen: 3
- Ingrediënten
- 500 gram rosbief
- 200 gram tauge
- 250 gram shii take paddestoelen
- 100 gram kastanje champignons
- 100 gram oesterzwammen
- 250 gram sperziebonen
- 200 gram gehakte tofu
- 2 lente uitjes
- scheutje witte wijn
- kruiden: zwarte peper, zout, 5-kruidenpoeder, wasabi poeder, oestersaus/Japanse
sojasaus
- Bereiding:
- Snijd de rosbief in grote, dunne plakken en bak deze met een klein beetje olijfolie
helemaal droog. - Voeg 5-kruidenpoeder, wasabi (van alle twee ongeveer 1 theelepel), een flinke scheut
oestersaus, een scheutje witte wijn toe, en wat peper en zout. - Dan kunnen de schoongemaakte en in stukken gesneden groenten erbij, samen met de
tofu. - Roerbak het gerecht totdat de bonen beetgaar zijn, doe daarna net zoveel warm water bij
het gerecht totdat alles ‘onder water’ staat en wacht tot het water kookt. - Voeg daarna eventueel nog wat extra 5-kruidenpoeder en wasabi toe
- Snijd de rosbief in grote, dunne plakken en bak deze met een klein beetje olijfolie