Aantal personen: 3

  • Ingrediënten
    • 500 gram rosbief
    • 200 gram tauge
    • 250 gram shii take paddestoelen
    • 100 gram kastanje champignons
    • 100 gram oesterzwammen
    • 250 gram sperziebonen
    • 200 gram gehakte tofu
    • 2 lente uitjes
    • scheutje witte wijn
    • kruiden: zwarte peper, zout, 5-kruidenpoeder, wasabi poeder, oestersaus/Japanse
      sojasaus

  • Bereiding:
    • Snijd de rosbief in grote, dunne plakken en bak deze met een klein beetje olijfolie
      helemaal droog.
    • Voeg 5-kruidenpoeder, wasabi (van alle twee ongeveer 1 theelepel), een flinke scheut
      oestersaus, een scheutje witte wijn toe, en wat peper en zout.
    • Dan kunnen de schoongemaakte en in stukken gesneden groenten erbij, samen met de
      tofu.
    • Roerbak het gerecht totdat de bonen beetgaar zijn, doe daarna net zoveel warm water bij
      het gerecht totdat alles ‘onder water’ staat en wacht tot het water kookt.
    • Voeg daarna eventueel nog wat extra 5-kruidenpoeder en wasabi toe