aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 500 g rosbief

    • 1 tl suiker

    • 1 tl aardappelmeel

    • 3 eetlepels vissaus

    • 2 teentjes knoflook

    • 1 mango

    • 2 eetlepels ongezouten cashewnoten

    • 1 groene paprika

    • 3 eetlepels zonnebloemolie

    • 2 eetlepels jalapenopepers (potje)

    • 1 blikje mini-maiskolfjes

    • Zout

    • Versgemalen peper


  • Bereiding:


    • De rosbief een kwartiertje in de diepvries leggen en daarna met een goed scherp mes in dunne plakken snijden

    • De suiker met het aardappelmeel, 2 eetlepels vissaus en 1 teentje geperste knoflook vermengen en met het vlees omscheppen

    • Dit 5 minuten laten intrekken

    • Het vruchtvlees van de mango in blokjes snijden, de noten grof hakken en de paprika in ruitjes snijden

    • De olie in een wok verhitten en de vleesplakjes hierin omscheppend bakken, dan de mango, het resterende knoflookteentje en nog 1 eetlepel vissaus toevoegen

    • De laatste 2 minuten de uitgelekte jalapenopepers en maiskolfjes erdoor scheppen

    • Met de gehakte noten bestrooien

    • Lekker met wilde en witte rijst en komkommersalade