aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
500 g rosbief -
1 tl suiker -
1 tl aardappelmeel -
3 eetlepels vissaus -
2 teentjes knoflook -
1 mango -
2 eetlepels ongezouten cashewnoten -
1 groene paprika -
3 eetlepels zonnebloemolie -
2 eetlepels jalapenopepers (potje) -
1 blikje mini-maiskolfjes -
Zout -
Versgemalen peper
-
-
Bereiding:-
De rosbief een kwartiertje in de diepvries leggen en daarna met een goed scherp mes in dunne plakken snijden -
De suiker met het aardappelmeel, 2 eetlepels vissaus en 1 teentje geperste knoflook vermengen en met het vlees omscheppen -
Dit 5 minuten laten intrekken -
Het vruchtvlees van de mango in blokjes snijden, de noten grof hakken en de paprika in ruitjes snijden -
De olie in een wok verhitten en de vleesplakjes hierin omscheppend bakken, dan de mango, het resterende knoflookteentje en nog 1 eetlepel vissaus toevoegen -
De laatste 2 minuten de uitgelekte jalapenopepers en maiskolfjes erdoor scheppen -
Met de gehakte noten bestrooien -
Lekker met wilde en witte rijst en komkommersalade
-