Aantal personen: 4, hoofdgerecht
-
Ingrediënten- 250 g eiermie
- 2 pakjes Quorn stukjes (a 175 g)
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 uien
- 3 eetlepels sesamolie (fles a 250 ml, AH)
- 1 eetlepel sesamzaad
- 1 zak AH Panklare Andijvie (400 g)
- Zout
- Peper
-
Bereiding:- Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing
- Quorn vermengen met 3 eetlepels ketjap
- Uien pellen en snipperen
- In wok olie verhitten
- Uien ± 1 minuut roerbakken
- Quorn toevoegen en ± 5 minuten roerbakken
- Andijvie toevoegen en op hoog vuur in ± 2 minuten roerbakken
- Sesamzaad erover strooien en op smaak brengen met zout, peper en rest van ketjap
- Serveren met mie