Aantal personen: 4, hoofdgerecht


  • Ingrediënten

    • 250 g eiermie
    • 2 pakjes Quorn stukjes (a 175 g)
    • 4 eetlepels ketjap manis
    • 2 uien
    • 3 eetlepels sesamolie (fles a 250 ml, AH)
    • 1 eetlepel sesamzaad
    • 1 zak AH Panklare Andijvie (400 g)
    • Zout
    • Peper


  • Bereiding:

    • Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing
    • Quorn vermengen met 3 eetlepels ketjap
    • Uien pellen en snipperen
    • In wok olie verhitten
    • Uien ± 1 minuut roerbakken
    • Quorn toevoegen en ± 5 minuten roerbakken
    • Andijvie toevoegen en op hoog vuur in ± 2 minuten roerbakken
    • Sesamzaad erover strooien en op smaak brengen met zout, peper en rest van ketjap
    • Serveren met mie