Aantal personen: 4, hoofdgerecht


  • IngrediĆ«nten

    • 3 bosuitjes
    • 1 zakje verse peterselie (30 g, AH)
    • 8 eieren (M)
    • 1 zak gesneden andijvie (400 g, AH)
    • 3 eetlepels Verstegen Eikruiden (strooibusje a 55 g)
    • Zout
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1/2 bruin casinobrood


  • Bereiding:

    • Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden
    • Peterselie fijnhakken
    • Eieren luchtig kloppen
    • Eieren mengen met andijvie, bosui, peterselie, eikruiden en zout
    • In grote koekenpan olie verhitten
    • Eimengsel toevoegen
    • Al omscheppend bakken tot ei gestold en gaar is
    • Intussen brood roosteren
    • Roerei serveren met geroosterd brood
    • Lekker met tomatensalade