Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 125 gr eiermie
- 1 stevige tomaat
- 1 struik paksoi
- 3 eetlepels roerbakolie
- 1 rode ui in halve ringen
- 1 fijngehakte teen knoflook
- 1 rode Spaanse peper in reepjes
- 175 gr Quorn fijngehakt
- 2 eetlepels nasi goreng kruidenmix
- 1 dl tomatensap
- Zout
- Peper
-
Bereiding:- Leg de mie in een pan ruim kokend water en laat dit ± 15 minuten staan
- Laat de mie daarna in een vergiet uitlekken
- Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snijd het vruchtvlees in reepjes
- Was de paksoi en snijd de bladeren en de stengels in reepjes
- Verhit de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook en de peper even aan
- Schep de Quorn fijngehakt en de nasikruiden erdoor en roerbak alles ± 2 minuten
- Schep de paksoi erdoor en laat de groente al roerbakkend slinken
- Voeg het tomatensap toe en verwarm alles ± 2 minuten
- Schep de mie en de tomaat erdoor en laat het gerecht al omscheppend in nog ± 2
minuten door en door heet worden - Voeg naar smaak zout en peper toe