Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 125 gr eiermie
    • 1 stevige tomaat
    • 1 struik paksoi
    • 3 eetlepels roerbakolie
    • 1 rode ui in halve ringen
    • 1 fijngehakte teen knoflook
    • 1 rode Spaanse peper in reepjes
    • 175 gr Quorn fijngehakt
    • 2 eetlepels nasi goreng kruidenmix
    • 1 dl tomatensap
    • Zout
    • Peper


  • Bereiding:

    • Leg de mie in een pan ruim kokend water en laat dit ± 15 minuten staan
    • Laat de mie daarna in een vergiet uitlekken
    • Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snijd het vruchtvlees in reepjes
    • Was de paksoi en snijd de bladeren en de stengels in reepjes
    • Verhit de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook en de peper even aan
    • Schep de Quorn fijngehakt en de nasikruiden erdoor en roerbak alles ± 2 minuten
    • Schep de paksoi erdoor en laat de groente al roerbakkend slinken
    • Voeg het tomatensap toe en verwarm alles ± 2 minuten
    • Schep de mie en de tomaat erdoor en laat het gerecht al omscheppend in nog ± 2
      minuten door en door heet worden
    • Voeg naar smaak zout en peper toe