Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 3/4 kg pompoen
    • 2 tenen knoflook
    • 1 takje verse rozemarijn
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 bakjes Quornstukjes
    • 3 kleine uien
    • 1 bosje groene asperges
    • 3 eetlepels olie
    • 1 zakje (450 gr) voorgekookte mini-krieltjes
    • Zeezout


  • Bereiding:

    • Schil de pompoen, verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes
    • Knijp de knoflook uit
    • Knip de naalden van het takje rozemarijn wat kleiner
    • Meng dit met de olijfolie en schep de Quornstukjes ermee om
    • Laat ze 15 minuten marineren
    • Snijd de uien in partjes en de asperges in schuine stukken van 4 cm
    • Warm de wok voor, schenk er de olie in en roerbak de pompoenstukjes 10 minuten
    • Schep de uien erbij en roerbak 5 minuten
    • Schep de asperges, de krieltjes en de Quorn erbij, strooi er nog wat rozemarijnnaaldjes
      over en roerbak alles nog 10 minuten
    • Breng op smaak met zeezout