Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 3/4 kg pompoen
- 2 tenen knoflook
- 1 takje verse rozemarijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 bakjes Quornstukjes
- 3 kleine uien
- 1 bosje groene asperges
- 3 eetlepels olie
- 1 zakje (450 gr) voorgekookte mini-krieltjes
- Zeezout
-
Bereiding:- Schil de pompoen, verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes
- Knijp de knoflook uit
- Knip de naalden van het takje rozemarijn wat kleiner
- Meng dit met de olijfolie en schep de Quornstukjes ermee om
- Laat ze 15 minuten marineren
- Snijd de uien in partjes en de asperges in schuine stukken van 4 cm
- Warm de wok voor, schenk er de olie in en roerbak de pompoenstukjes 10 minuten
- Schep de uien erbij en roerbak 5 minuten
- Schep de asperges, de krieltjes en de Quorn erbij, strooi er nog wat rozemarijnnaaldjes
over en roerbak alles nog 10 minuten - Breng op smaak met zeezout