Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 500 gr gekookte rijst
- 250 gr fijngesneden varkensvlees, kip, garnalen of krab,
- gemengd
- 100 gr ham
- 200 gr gesneden uien
- 3 fijngesneden teentjes knoflook
- 100 gr fijngesneden witte kool
- 1 el bieslook
- 1 el selderij
- 100 gr taugè
- 4 eieren
- 4 eetl reuzel
- 1/2 tl ve-tsin
-
Bereiding:- Bak de uien, knoflook en het vlees in de reuzel
- Bak de taugè en de kool even mee (± 2 minuten)
- Voeg de rijst toe en bak die mee
- Kluts 2 eieren met wat zout, roer dit door de warme massa en laat stollen
- Bak van de overige eieren een omelet, rol die daarna op en snijd hem infijne reepjes
- Maak de nasi af met ketjap en ve-tsin
- Garneer met reepjes omelet, fijngesneden ham, bieslook en selderij