Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 500 gr gekookte rijst
    • 250 gr fijngesneden varkensvlees, kip, garnalen of krab,
    • gemengd
    • 100 gr ham
    • 200 gr gesneden uien
    • 3 fijngesneden teentjes knoflook
    • 100 gr fijngesneden witte kool
    • 1 el bieslook
    • 1 el selderij
    • 100 gr taugè
    • 4 eieren
    • 4 eetl reuzel
    • 1/2 tl ve-tsin


  • Bereiding:

    • Bak de uien, knoflook en het vlees in de reuzel
    • Bak de taugè en de kool even mee (± 2 minuten)
    • Voeg de rijst toe en bak die mee
    • Kluts 2 eieren met wat zout, roer dit door de warme massa en laat stollen
    • Bak van de overige eieren een omelet, rol die daarna op en snijd hem infijne reepjes
    • Maak de nasi af met ketjap en ve-tsin
    • Garneer met reepjes omelet, fijngesneden ham, bieslook en selderij