aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
1,5 tot 2 kg ribbetjes -
1/3 kop Dyon mosterd (1 kop = 2,5 dl) -
2 el rode wijnazijn -
1/4 kop slaolie -
1 uitgeperst teentje knoflook -
1/2 tl tijm -
1/2 tl Worcestershiresaus -
1/4 tl peper -
Waterkers
-
-
Bereiding:-
Meng de mosterd met de azijn in een kommetje -
Giet er dan langzaam de slaolie bij, terwijl u blijft roeren -
Voeg vervolgens knoflook, tijm, peper en worcestershiresaus toe -
Meng goed -
Borstel 2/3 van dit mengsel over het vlees -
Prik daarna het vlees langs alle kanten in met een vork -
Rooster het vlees in een voorverwarmde oven, draai ze verscheidene keren om en bestrijk ze regelmatig met het overgebleven mengsel -
Dien ze op een voorverwarmde schotel op, gegarneerd met waterkers
-