aantal personen: 4


  • Ingrediënten:


    • 1,5 tot 2 kg ribbetjes

    • 1/3 kop Dyon mosterd (1 kop = 2,5 dl)

    • 2 el rode wijnazijn

    • 1/4 kop slaolie

    • 1 uitgeperst teentje knoflook

    • 1/2 tl tijm

    • 1/2 tl Worcestershiresaus

    • 1/4 tl peper

    • Waterkers


  • Bereiding:


    • Meng de mosterd met de azijn in een kommetje

    • Giet er dan langzaam de slaolie bij, terwijl u blijft roeren

    • Voeg vervolgens knoflook, tijm, peper en worcestershiresaus toe

    • Meng goed

    • Borstel 2/3 van dit mengsel over het vlees

    • Prik daarna het vlees langs alle kanten in met een vork

    • Rooster het vlees in een voorverwarmde oven, draai ze verscheidene keren om en bestrijk ze regelmatig met het overgebleven mengsel

    • Dien ze op een voorverwarmde schotel op, gegarneerd met waterkers