-
Ingrediënten- 4 reebiefstukjes, elk ± 100 gram
- 150 gram gepelde en ontvliesde hazelnoten
- Zout
- Peper uit de molen
- 1 eiwit
- 75 gram boter
- 6-8 halve perziken, uit blik of pot
-
Bereiding:- Hak of maal de hazelnoten grof
- Maak de reebiefstukjes droog met keukenpapier
- Wrijf ze licht in met zout en peper
- Klop het eiwit los
- Haal de reebiefstukjes een voor een door het eiwit
- Druk ze daarna aan weerszijden stevig in de hazelnoten
- Verhit de boter
- Wacht tot het schuim op de boter begint weg te trekken
- Bak de biefstukjes er in 5 minuten aan weerszijden goudbruin in
- Leg tijdens het bakken de in partjes gesneden perziken in de koekenpan en laat ze warm worden
- Leg op elk bordje een reebiefstukje en schik de vruchtenpartjes erom heen
- Aardappelkroketjes of kleine gefrituurde aardappeltjes smaken er goed bij