• Ingrediënten

    • 4 reebiefstukjes, elk ± 100 gram
    • 150 gram gepelde en ontvliesde hazelnoten
    • Zout
    • Peper uit de molen
    • 1 eiwit
    • 75 gram boter
    • 6-8 halve perziken, uit blik of pot


  • Bereiding:

    • Hak of maal de hazelnoten grof
    • Maak de reebiefstukjes droog met keukenpapier
    • Wrijf ze licht in met zout en peper
    • Klop het eiwit los
    • Haal de reebiefstukjes een voor een door het eiwit
    • Druk ze daarna aan weerszijden stevig in de hazelnoten
    • Verhit de boter
    • Wacht tot het schuim op de boter begint weg te trekken
    • Bak de biefstukjes er in 5 minuten aan weerszijden goudbruin in
    • Leg tijdens het bakken de in partjes gesneden perziken in de koekenpan en laat ze warm worden
    • Leg op elk bordje een reebiefstukje en schik de vruchtenpartjes erom heen
    • Aardappelkroketjes of kleine gefrituurde aardappeltjes smaken er goed bij