aantal personen: 4
-
Ingrediënten:
-
600 gr. roodfruit -
1 dl. Room -
4 bol frambozenijs -
Frambozenpuree -
75 gr. aardbeien -
75 gr. bosbessen -
75 gr. frambozen -
1 el. Fraise du bois likeur -
1 el. Eau de Vie van Frambozen (van Wees) -
1 el. Creme de cassis
-
-
Bereiding:
-
De ingredienten voor de coulis (75 gram aardbeien, 75 gram bosbessen, 75 gram
frambozen en 3 soorten likeur) in de
keukenmachine pureren en door een zeef wrijven -
Het fruit schoonmaken en over 4 soepborden verdelen -
De coulis over het roodfruit scheppen -
De slagroom halfstijf slaan en op de soep scheppen -
Eventueel wat frambozenpuree op de slagroom scheppen -
Tot slot een bolletje frambozen-sorbetijs op het gerecht leggen en de borden
direct serveren
-