aantal personen: 4



  • IngrediĆ«nten:


    • 600 gr. roodfruit

    • 1 dl. Room

    • 4 bol frambozenijs

    • Frambozenpuree

    • 75 gr. aardbeien

    • 75 gr. bosbessen

    • 75 gr. frambozen

    • 1 el. Fraise du bois likeur

    • 1 el. Eau de Vie van Frambozen (van Wees)

    • 1 el. Creme de cassis



  • Bereiding:


    • De ingredienten voor de coulis (75 gram aardbeien, 75 gram bosbessen, 75 gram
      frambozen en 3 soorten likeur) in de
      keukenmachine pureren en door een zeef wrijven

    • Het fruit schoonmaken en over 4 soepborden verdelen

    • De coulis over het roodfruit scheppen

    • De slagroom halfstijf slaan en op de soep scheppen

    • Eventueel wat frambozenpuree op de slagroom scheppen

    • Tot slot een bolletje frambozen-sorbetijs op het gerecht leggen en de borden
      direct serveren