• IngrediĆ«nten:

    • 3 dl Champagne
    • 70 gr suiker
    • 5 st eidooier
    • 400 gr bosaardbeien
    • 8 st zandkoekjes
    • 4 wafels
    • Poedersuiker
    • Mintblaadjes


  • Bereiding:

    • Voor de sabayon champagne, suiker en eidooiers in een kom loskloppen

    • Deze kom au bain marie net zo lang kloppen met de garde tot de sabayon gebonden is
    • De sabayon vervolgens in een koud waterbad koud kloppen
    • De bosaarbeitjes wassen en goed uit laten lekken
    • In het midden van 4 borden een zandkoekje leggen
    • Hier bosaardbeitjes op leggen
    • Vervolgens weer een zandkoekje en dan de rest van de bosaardbeitjes op en rond het torentje leggen
    • De sabayon hierop scheppen
    • De wafels met poedersuiker bestuiven en op het gerecht leggen
    • Met een takje munt garneren