Aantal personen: 4, hoofdgerecht,


  • IngrediĆ«nten

    • 2 pakken ravioli rosso (a 250 g, AH Huistraiteur)
    • 100 g gepelde walnoten
    • 3 trostomaten
    • 2 eetlepels olijfolie (en scheutje voor bij pasta)
    • 1 zak panklare spinazie (300 g, AH)
    • 1 bakje AH Huistraiteur Verse Walnotenpesto (100 g)
    • 100 g geraspte parmezaanse kaas


  • Bereiding:

    • Ravioli koken volgens gebruiksaanwijzing
    • Walnoten grof hakken
    • Tomaten wassen, kroontjes verwijderen, halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in
      reepjes snijden
    • In wok of braadpan olie verhitten
    • Spinazie roerbakken, in paar delen toevoegen
    • Volgend deel pas toevoegen als vorige is geslonken
    • Ravioli vermengen met spinazie, tomaatreepjes en pesto
    • Garneren met parmezaanse kaas en walnoten