Aantal personen: 4, hoofdgerecht,
-
Ingrediënten- 2 pakken ravioli rosso (a 250 g, AH Huistraiteur)
- 100 g gepelde walnoten
- 3 trostomaten
- 2 eetlepels olijfolie (en scheutje voor bij pasta)
- 1 zak panklare spinazie (300 g, AH)
- 1 bakje AH Huistraiteur Verse Walnotenpesto (100 g)
- 100 g geraspte parmezaanse kaas
-
Bereiding:- Ravioli koken volgens gebruiksaanwijzing
- Walnoten grof hakken
- Tomaten wassen, kroontjes verwijderen, halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in
reepjes snijden - In wok of braadpan olie verhitten
- Spinazie roerbakken, in paar delen toevoegen
- Volgend deel pas toevoegen als vorige is geslonken
- Ravioli vermengen met spinazie, tomaatreepjes en pesto
- Garneren met parmezaanse kaas en walnoten